Kdo jsme

Rodinná firma MACEK A SYN s.r.o. je více než jen výrobce bazénů – jsme partnerem, který vás provede celým procesem od prvního nápadu až po realizaci vaší vysněné zahrady. Naším cílem je spokojený zákazník, který se může spolehnout na naše dlouholeté zkušenosti a špičkovou kvalitu našich výrobků.


Naše zkušenosti v oboru
a nadšení se promítají do každé realizace. Působíme v České republice, Slovensku a Německu. Náš tým odborníků se stará o každý detail a přistupuje ke každému projektu individuálně, aby splnili veškeré požadavky a přání zákazníka.


Ročně vyrobíme až 40 bazénů
včetně zjištění kompletní dodávky se zastřešením a lamelami. Naše technická úroveň zpracování je vysoce nadstandardní a každé zakázce věnujeme osobní přístup.

Nově vybudované prostory byly postaveny z vlastních zdrojů, bez potřeby podnikatelských úvěrů či dotací, což je důkazem naší finanční stability a dlouhodobého plánování.


Díky moderním technologiím a inovativním materiálům
nabízíme širokou škálu bazénů různých tvarů, velikostí a stylů. Můžete si vybrat bazén venkovní, vnitřní, zahradní nebo dokonce designový bazén, který se stane ozdobou vaší zahrady nebo interiéru.

Provozujeme vlastní e-shop s širokým sortimentem bazénového příslušenství. Navštívit nás můžete také v naší kamenné prodejně v Ratíškovicích. Pořídíte u nás potřebnou chemii, kompletní bazénovou technologii, jednotlivé stavební prvky nebo si vyberete z široké nabídky náhradních dílů.


Máme vlastní skladovací prostory, které jsou vybaveny velkým množstvím komponentů nutných pro výrobu i provoz e-shopu.

 

Použitím CNC strojů Vám můžeme nabídnout ekonomickou výrobu na zakázku podle návrhu. Naši pracovníci pravidelně obnovují svářečské průkazy a účastní se školení, což dokládá naši snahu o vysokou úroveň výroby.

Vlastní vozový park nám umožňuje dodání vyrobených bazénů k zákazníkům v tuzemsku, ale také do zahraničí. Samozřejmostí je montáž bazénu, kompletní technologie i zakrytí týmem našich zkušených ochotných pracovníků.

Při každé zakázce se osobně setkáváme s našimi zákazníky, abychom podrobně probrali jejich představy a potřeby. Na základě této konzultace pak převedeme vaše sny do reality. Od prvního kontaktu až po konečnou montáž bazénu jste v rukou profesionálů, kteří se postarají o každý detail.


Přidejte se k našim spokojeným zákazníkům a objevte kouzlo našich bazénů. Jsme tu pro vás s osobním přístupem a odborností.

 

Co říkají naši zákazníci

„Doporučujeme firmu Macek a syn jako kvalitní a seriózní firmu, která co slíbí, to splní na 100 %.“

Martin Stiebling, Mělník

„Při stavbě nového domu jsem se opět rozhodl pro realizaci druhého bazénu od firmy Macek a syn.“

pan Strohmaier, Wippelsach, Rakousko